Fotopříběh s Bárou. Část I.

18. 7. 2016
nilacoupleofprague-1.jpg

Bára je maminkou tříleté Rozárky a ráda tvoří a vaří. Jak už to u našich fotopříběhů chodí, je to také jedna z Vás, našich zákaznic a přátel NILY. Když jsme viděli, jak Báře sluší naše klobouky, a pravidelně naprázdno polykali nad fotografiemi jejích dortů (na Instagramu najdete jako @bararossa, slovo dalo slovo a vznikl tento fotopříběh, kterým Vás chceme inspirovat k přípravě té Vaší. Čeho? Přeci nezapomenutelné bohémské hostiny.

Všechny produkty NILA.

Foto: Couple of Prague // Styling: Patricia Madarová // Beauty: Zuzana Pelková

nilacoupleofprague-7.jpg

Mosazné náramky skvěle fungují ve větším počtu. Konopí s biobavlnou je pak ideální směsí materiálů do letních dní. Šaty Dara jsou tak letos jedním z našich bestsellerů.

nilacoupleofprague-10.jpg

Klobouk nesmí chybět. Ty z merino vlny od Yellow108 se nosí v zimě i v létě, zkrátka pořád. Ach, ty Bářiny vlasy! 

nilacoupleofprague-32.jpg
nilacoupleofprague-24.jpg

Fotili jsme v krásné zahradě nedaleko NILAstore. Za její zapůjčení moc děkujeme naší milé zákaznici Leoně.

nilacoupleofprague-27.jpg

V hlavní roli bílý porcelán. Volba jednoduchého elegantního nádobí Vám umožní odvázat se v doplňcích, a sladit tak zdánlivě nesladitelné pro dokonale bohémský look. A co si budeme říkat, babičky mají pravdu. Pro slavnostní servírování jídla je bílý talíř to nejlepší. 

nilacoupleofprague-25.jpg

Světlo nesmí chybět. Slunce zapadne a ta správná bohémská oslava skončí pohledem na mléčnou dráhu. Atlas a podnětná témata do diskuse s sebou. 

nilacoupleofprague-39.jpg
nilacoupleofprague-41.jpg
nilacoupleofprague-42.jpg
nilacoupleofprague-43.jpg
nilacoupleofprague-69.jpg
nilacoupleofprague-54.jpg
nilacoupleofprague-71.jpg

Bábovka a vše, co zahrada a louka dá. Nůžky na květiny doporučujeme nosit celé léto v kabelce. A ano, Bára vyměnila klobouk. Sluší jí totiž všechny. 

nilacoupleofprague-30.jpg

Taburety a ručně tkané koberce. Pokud se o ně bojíte, podložte si je na trávníku malířskou plachtou. Ale jinak ano, vytáhněte je z obýváku ven!

nilacoupleofprague-60.jpg
nilacoupleofprague-59.jpg
nilacoupleofprague-49.jpg

Tou nejdůležitější ingrediencí je nakonec skvělá společnost. Krásný červenec Vám přejeme a s Bárou se uvidíte ještě jednou, v části druhé.

nilacoupleofprague-74.jpg
nilacoupleofprague-96.jpg
Chcete článek nasdílet?