Fotopříběh s Bárou. Část II.

9. 8. 2016
nilacoupleofprague-82.jpg

Babí léto je skoro tady a s ním i druhá část našeho letního fotopříběhu s Bárou. A něco Vám musíme říct. Máme z něj velikou radost. Jeho hlavní hrdinku Báru, maminku tříleté Rozárky, najdete na Instagramu pod jménem @bararossa. Bára náš obchod podporuje celou dobu, co existujeme, a tak jsme moc rádi, že jsme mohli právě s ní editorial nafotit. Na Instagramu pak najdete i autorku lapačů snů (z anglického "dream catchers"), které kouzelně doplnily naše produkty v této druhé části. Zuzka (na Instagramu pod jménem @bohemiandreams_cz) se nedávno (a snad trochu i díky našemu příběhu) rozhodla realizovat svůj sen, a to vyrábět tyto talismany nejen pro své potěšení, ale budovat vlastní značku. Báru dobře známe. Zuzku jsme naopak nikdy nepotkali osobně. Obě z nich však pro nás ztělesňují ženu, pro kterou a díky které je NILA tady. A teď se podržte. V příštím příběhu si zahraje muž.

Všechny produkty NILA.

Foto: Couple of Prague // Styling: Patricia Madarová // Beauty: Zuzana Pelková

nilacoupleofprague-87.jpg

Mosazné rámečky jsou na petličku a vejde se do nich více než jen tenká fotografie. Drobné ploché předměty či úlovky z cest, které chcete mít na očích, se v nich budou krásně vyjímat. Nebojte se experimentovat, fantazii se meze nekladou. Rámečky vypadají krásně i na barevných zdech či obnažených cihlách. 

nilacoupleofprague-90.jpg

Šperkovnice a skleněné vitrínky jsou opět v módě. Tradičně se vyrábějí například v Indii. Kytice je z českých polí. Víme, že v tomto se opakujeme, ale nedá nám to. Komu trochu leží na srdci dobro této planety, volí lokální či fairtrade květy. 

nilacoupleofprague-80.jpg

V jednoduchosti je krása a kvalitní bílá košile patří do každého šatníku. A jak říká návrhářka naší oblíbené značky Miss Green, neumíš-li bílou košili vyprat, popros mámu. Dort pekla Bára a byl božský. 

nilacoupleofprague-92.jpg
nilacoupleofprague-86.jpg
nilacoupleofprague-81.jpg

Lapač snů zavěšují indiáni volně do místnosti nebo přímo za hlavu spícího. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího. 

nilacoupleofprague-88.jpg

Pod otevřený skleněný poklop patří nejen svíce, ale třeba i pokojová rostlina. Váza s mosazným lemem je krásná i jako karafa. Salát z kuliček melounů připravila Terka od nás z NILAstore. Má na to takové speciální vykrajovátko! Kuličky vrátíte zpět do melounu a efektní letní dobrota je na světě.

nilacoupleofprague-89.jpg

Polštáře s peřím, truhla z palmového listu a vlněný koberec. Afrika, jak ji možná neznáte. Utekla Vám první část našeho fotopříběhu? Najdete ji zde

nilacoupleofprague-94.jpg
Chcete článek nasdílet?