Jmelí na strop pověsíme, polibek si vyměníme!

27. 11. 2023
dsc_6967--nr.jpg

Čas vzácných setkání, pohádek a dobrot je konečně tu. Nalaďte se s námi na sváteční notu a potěšte se čerstvou dávkou vánoční inspirace. Online jsme pro vás přichystali atmosférou nabitý editorial, jehož milou tváří je naše zákaznice, podcasterka a maminka Radka Červenka. Ani letos nechybí pečlivé dárkové výběry z našich osvědčených stálic i originálních novinek - pro ni, pro něj i pro děti! Spoustu drobné radosti najdete také v rozšířené sekci vánočních dekorací,  svícnů a nádobí. Tak hou hou! Vybírejte srdcem a rozdávejte s láskou. Těšíme se na vás ve všech našich prodejnách i online. 

Foto: Lucie Fenclová
Styling: Patricia Madarová
Vizáž: Radka Kissová
Lokace: byt Vladimíry Ilavské ze studia Lavish

dsc_7062--nr.jpg
dsc_6901.jpg
dsc_7130--nr.jpg

Užijte si atmosféru, dárky jsme vybrali za vás! Na fotografii: svetr Maska, sukně Maska, hvězda Kinta, svícny Urban Nature Culture, diář Chronicle Books.

dsc_7433--nr.jpg

V moderních tvarech, s citem pro detail

Advent se blíží, čas dlouhých večerů začíná! Vdechněte svému domovu tu pravou sváteční atmosféru. Budou to barborky ve váze, zapálená vonná svíčka, ozdobené větvičky či originálně prostřený stůl? V Nile jsme pro vás připravili vše potřebné, oku i duši lahodící.

dsc_8485.jpg
dsc_8441.jpg
dsc_6824.jpg
dsc_6829.jpg

Na fotografii: svícny a vázy Urban Nature Culture, Radka oblékla sako Libertine Libertine

Eklektické, šťavnaté, aneb barev netřeba se bát!

Nebojte se kombinovat nové se starým a doladit rodinné poklady eticky, zodpovědně a udržitelně vyrobenými dekoracemi z přírodních materiálů. Lidskou ruku sériová výroba nenahradí. Ručně vyráběné produkty zkrátka hřejí u srdce. 

dsc_7893.jpg

Radka oblékla overal Rujuta Sheth a náhrdelník IBU Jewels. Balící papír pro Nilu navrhla Ilona Polanski, je dostupný pouze v kamenných prodejnách Nila. 

dsc_8291.jpg

S elegancí a září v oku

Kouzelné okamžiky. S láskou, beze shonu, pospolu! Slavnotní outfit a výrazná rtěnka k Vánocům patří, stejně jako zapálené svíčky a hlavně: spousta pohody. Doplňte ji oblíbeným hrníčkem se zlatou dekorací či vánočními ozdobami z lesklého, nerozbitného papermaše. Udělejte si čas předvyplnit nový diář, dopřát si oblíbený dezert i popovídat si s přáteli. 

dsc_8373.jpg
dsc_8376.jpg
dsc_8406.jpg
dsc_8430.jpg
dsc_8538.jpg

Na fotografii: porcelánová sada a svícen Urban Nature Culture

dsc_8626.jpg
dsc_8640.jpg
Chcete článek nasdílet?