V malém ráji na zemi. Část II.

1. 7. 2021

Brouzdání v trávě, bezstarostná nálada a vychutnávání dlouhých dnů a večerů do posledního doušku. Nechte se inspirovat naším velkým letním fotoeditoriálem, plným slunce, krásných úsměvů a okouzlující přírody. V malém ráji na zemi ve středočeských Hostomicích nám byly modelkami přítelkyně Baronka Obozněnko a Josefína Nesvadbová. V hlavní roli silná ženská energie, skvostná zahrada a modely, ve kterých chceme strávit pomalu plynoucí léto.

Produkty můžete zakoupit v našich obchodech nebo na e-shopu NILA. První část fotoeditoriálu naleznete ZDE.

Foto: Eliška Kubíková
Styling: Patricia BOHO Madarová / Svatka Slunečková / Monika Nguyen
Líčení a účes: Soňa Šajdáková

Moc děkujeme za nádhernou spolupráci. Za možnost focení v magické zahradě patří velký dík Ireně Zachovalové a její rodině.

nila-summer-155.jpg

Léto s kovbojkami

Kombinování, vrstvení a nečekané variace, tak se nám to líbí! Při výběru modelů do našich kolekcí máme na mysli také jejich nadčasové vyznění a mnohostranné využití, ve městě i v přírodě. Zde jeden krásný příklad s nádechem Divokého západu. 

nila-summer-139.jpg

Ze série western... Josefína oblékla bundičku z úžasně měkké a zároveň odolné kozí kůže, Baronka svůj model originálně přepásala dvěma ledvinkami od O My Bag.

bunda Robby Suede, top Viola, pásek Pedersson, šaty Spice, klobouk Felt Black, ledvinky od O My Bag

nila-summer-136.jpg
nila-summer-137.jpg
nila-summer-145.jpg
nila-summer-147.jpg
nila-summer-151.jpg
nila-summer-148.jpg
nila-summer-153.jpg

Zaostřeno na pásky! Praktický a krásný doplněk, který se postará o nové vyznění Vašich oblíbených modelů. Doporučujeme i v kombinaci se šálem přehozeným přes ramena, hravě tak vytvoříte efektní vrstvu přes šaty.

pásky Brett Braided a Dwayne Black od Nudie Jeanskošile Gaia, kraťasy Senna; na spodní fotografii pásek Rounded Buckle, šál od Mapoésie

nila-summer-162.jpg
nila-summer-167.jpg
nila-summer-168.jpg
nila-summer-172.jpg

Kožené doplňky Philomijn jsou ručně vyráběny v Amsterdamu z té nejkvalitnější hovězí kůže. Jejich minimalistické pásky v tomto případě posloužily jako originální ozdoba kolem krku.

pásky od Philomijn, šaty od Yerse, klobouk Felt Black, níže kabelka od O My Bag

nila-summer-165.jpg
nila-summer-177.jpg

Péče s vůní Provence

Legendární a účinné marseillské mýdlo jsme si oblíbili pro jeho přírodní složení i celou škálu využití. Můžete jej používat pro osobní hygienu, dokonce i na obličej, hodí se pro všechny typy pokožky včetně té citlivé. Vedle toho si výborně vede i jako velmi šetrný a všestranný pomocník v koupelně i domácnosti obecně. V jeho složení najdete ty nejkvalitnější rostlinné oleje a další ingredience čistě přírodního charakteru. 

nila-summer-13.jpg

O příjemnou koupel se postará tradiční marseillské mýdlo, přírodní mycí houba a osuška ze 100% bio bavlny.

mýdla od Marius Fabre, kartáček na obličej, houba do vany, osušky a smetáček od Humdakin, košíky od Afroart

nila-summer-14.jpg
nila-summer-22.jpg
nila-summer-17.jpg
nila-summer-24.jpg

V souladu s přírodou. Váza Graphic s perleťově duhovým leskem okouzlí na zahradě stejně jako uvnitř domova. Na fotografii níže se Baronka zahalila kloboukem vybáběným z přírodních vláken rafie.

váza Graphic, klobouk Summertime Thé, sukně Bay Optic White

nila-summer-98.jpg

Letní hostina

Dlouhé snídaně, hlučné rodinné obědy i romantické večeře. V pestrobarevnou letní hostinu se může proměnit každodenní stravování i výjimečné setkání s přáteli. I když není čas na přípravu oblíbených pochoutek, stačí smíchat ingredience “co dům dal” nebo objednat jídlo z oblíbené restaurace. Hlavní je být zase spolu!

nila-summer-180.jpg

Je libo čerstvá limonáda nebo domácí ledový čaj? Nádoba na studené nápoje skvěle doplní každou letní hostinu.

nádoba na nápoje, lis na citrusy, utěrka Ruukku

nila-summer-179.jpg
nila-summer-186.jpg
nila-summer-185.jpg
nila-summer-190.jpg

Baronka k přípravě hostiny zvolila pohodlný lněný top, vlasy zkrotila pomocí stylové bandany. Josefína se chrání před sluncem s kloboukem Sans Arcidet.

lněný top Beach Strawšátek Bandana, kraťasy Frida, sandály Ingeborg, šperky od Beautiful Story, Josefína má top od Armedangels a klobouk Magnolia 

nila-summer-199.jpg
nila-summer-214.jpg
nila-summer-201.jpg

Ingredience pro spokojené hodování? Nádherně prostřená tabule, která hraje chutěmi i barvami.

nádobí a příbory od House Doctor, prostírání a chňapky od Marimekko Home, hrnečky Pion, skleničky Merci, organizér Opti, váza Steps

nila-summer-222.jpg
nila-summer-225.jpg
nila-summer-226.jpg

V tichu večerní zahrady

Na sklonku dne přichází čas na péči o zahradu, zpříjemněnou zvukem cvrčků a chladnoucím večerním vzduchem. A my doporučujeme doplnit tyto chvilky vzdušnými lněnými kousky, v nichž Vám bude krásně příjemně jak pod parným sluncem, tak i při klesajících teplotách.

nila-summer-3.jpg
nila-summer-258.jpg
nila-summer-255.jpg

Lněné kousky milujeme pro jejich vzdušnost, příjemné letní nošení i nadčasovou krásu. Jednoduše skvělé pro práci v kanceláři i na zahradě!

šaty Summer, šátek Herbier, top Pisa, klobouky Sans Arcidet

nila-summer-248.jpg
nila-summer-246.jpg
nila-summer-238.jpg

Stálice letních šatníků, božské šaty Daphne. Děkujeme, že je každoročně povyšujete na příčku bestseller sezóny a hlavně ze srdce děkujeme za všechnu podporu, kterou se nám od Vás, našich milých zákaznic, v posledním roce dostalo. Přejeme Vám krásné léto!

nila-summer-240.jpg
nila-summer-245.jpg
nila-summer-244.jpg
Chcete článek nasdílet?