24. díl. S Evou o proměnách Nily a nadcházejícím roce

6. 1. 2023

Nila nedávno oslavila 11 let od svého založení. S Evou, zakladatelkou a majitelkou značky, jsme si povídaly o proměnách prodejen Nila, našich zákaznicích, zachraňování neprodejných pokladů, psaní další knihy, i plavbě v rozbouřených vodách ekonomické recese. 

Rozhovor vedla nová spolutvůrkyně podcastů Nila, Karolína Břinková (více o ní se dočetete níže) a proběhl již krátce před Vánoci. Proto odpusťte, že o letošním roce občas mluvíme jako o roce "příštím". Děkujeme za vaši přízeň a přejeme mnoho štěstí, úspěchů, zdraví i lásky v novém roce vám všem. Ať se vám podcast krásně poslouchá! Najdete jej v odkazu níže i ve vaší oblíbené aplikaci Spotify či Apple Podcast. 

8p9a5523.jpg

Foto: Alexandra Hrašková, zvuk: Mikuláš Pejcha

Karolína novou spolutvůrkyní podcastu

Máme velkou radost, že právě Karolína bude nově, spolu s Evou, tvůrkyní podcastu Nila a moderátorkou poloviny jeho dílů v druhé sérii. Kája je již bezmála rok součástí našeho marketingového týmu a zároveň výrazným hlasem mladé generace jako spoluzakladatelka magazínu Slow Femme, propagátorka udržitelnosti a smysluplného přístupu k módě a životnímu stylu. Je vášnivou čtenářkou a sledující aktuálního dění, miluje divadlo, francouzskou módu i cestování.

Eva: "Jsem nesmírně ráda, že Kája mou nabídku přijala, neboť cítím, že rozmanitost hlasů, témat i volby hostů náš podcast opět posune dál a dá mu příležitost oslovit a potěšit širší skupinu příznivců smysluplného životního stylu."

dsc06183.jpg
8p9a1570.jpg
Chcete článek nasdílet?