Novinky NILAkids AW2017

Čerstvá várka novinek z NILAkids: podzim/zima 2017

23. listopadu 2017

S radostí Vám představujeme novinky z obchodu NILAkids.

V případě dotazů prosím pište na dagmar.novakova@nila.cz

omy_playandg1o1.jpg

Play&Go

Děti milují své hračky, ale úklid už taková zábava není. Belgická společnost Play&go nabízí jednoduché a účinné řešení pro ukládání hraček, při kterém si děti užijí spoustu legrace. Vak Play&Go totiž slouží i jako hrací koberec. Krásné designové provedení dokonale zapadne do každého dětského pokojíčku. Jednoduchý přenosný design je ideální i na výlety, pikniky, přespání u kamarádů nebo návštěvu prarodičů.  Vaky Play&Go jsou vyrobeny z odolného plátna a k dispozici v atraktivních barvách a provedeních.

double_face_suitcase_set_atmos_2.jpg

Petit Monkey

Petit Monkey je holandská značka, jejíž produkty hýří barvami, roztomilými ilustracemi a nápaditostí. Veselé hry a doplňky si zamilujete vy i vaše děti. V naší nabídce najdete praktické melaminové nádobí, kufříky pro ukládání pokladů, stylové plakáty i zábavné hry pro dlouhé zimní večery.

glerups_kids.jpg

Glerups

Celosvětově úspěšná dánská značka Glerups dorazila i do NILAstore a my máme radost, že Vám tyto stylové a hřejivé papučky můžeme v našich obchodech nabídnout. Papučky jsou vyrobené ze 100% přírodní vlny s podrážkou z měkké telecí kůže. Jsou ohebné a automaticky se přizpůsobí tvaru chodila. Díky skvělým vlastnostem vlny absorbují vlhkost a udržují tak nohy v teple a suchu. K dostání i v dětských velikostech 19 - 33.

Global Affairs

Holanďanka Annette Klein Bog vždycky milovala cestování. V roce 1998 svou zálibu přeměnila na byznys: vznikla tak velkoobchodní společnost Global Affairs zaměřená na dovoz a výrobu podle standardů fair trade. Krásnou sbírku ručně háčkovaných zvířátek, chrastítek pro nejmenší, ozdůbek do vlasů i na krk pro malé parádnice rozšiřujeme o zábavné skládací kostky se zvířátky z řady Plentimal.

Návodné video pro inspiraci najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=9yowHL0BElA.

img_6334.jpg

Jellycat

Tohle nejsou obyčejní plyšáci. Neodolatelně roztomilé, sofistikovaně humorné a na dotek neuvěřitelně hebké hračky od kultovní londýnské značky Jellycat nadchnou úplně stejně děti i dospělé. Designéři každý rok posílají do obchodů dvě kolekce, které se vyrábějí z vysoce kvalitních a odolných materiálů. A z regálů mizí rekordním tempem!

hevea-baby-bottle-imagepic2.jpg

Hevea

Hlavním hnacím motorem dánské společnosti Hevea je láska k přírodě a touha po bezpečném, netoxickém  a udržitelném způsobu života. Základním prvkem celé produktové řady je přírodní kaučuk, který, na rozdíl od toho syntetického, neobsahuje ftaláty, PVC a BPA, a je tak naprosto bezpečný i pro miminka. Všechny produkty Hevea jsou zábavné i funkční a skvěle reprezentující dánské designové dědictví.