Novinky v NILAkids: jaro/léto 2018

S velkou radostí představujeme aktuální výběr novinek tří dětských značek: Kitpas, Nailmatic a Play&Go. Všechny uvedené značky jsou naše srdeční záležitosti a je nám potěšením, že jsme se mohli stát jejich distributory pro Českou republiku.

V případě dotazů či zájmů o spolupráci prosím pište na dagmar.novakova@nila.cz

ba3a3132.jpg

KITPAS

Japonská firma Rikagaku je tradiční výrobce barevných kříd. Jedničkou jejich produktového portfolia je řada Kitpas - netoxické kreslicí potřeby na pomezí mezi křídami a voskovkami. Dají se použít na papír, tabuli, sklo i kachličky, a proměnit ve vodovky. Kitpas celosvětový trh nadchnul také svými neprášivými křídami. Kromě výtvarných potřeb Kitpas malým umělcům nabízí voskovky do vany, různé tabulky nebo lepící popisovatelné pásky washi, které mají mnoho praktickým možností využití – od organizace domácích zásob, až po výrobu neobvyklých popisků na dárky.

vernis-rio-vert-menthe__1_.jpg

Nailmatic Kids

Barevná paleta laků na nehty Nailmatic Kids je i v letošním roce stejně zábavná a pestrobarevná. Nechybí oblíbené odstíny růžové, fialové, oranžové a modré. Designové balení laků a lesků na rty z pařížského designového studia OMY si děti mohou vybarvit stejně jako omalovánky. Laky jsou snadno omyvatelné vodou - na odstranění barvy z nehtů nebo z oblečení stačí pouhá mýdlová voda. Lesky na rty jsou vyrobené na přírodní bázi (97 % ingrediencí je přírodního původu) s obsahem oleje z meruňkových jader a obohacené vitamínem E. Dětskou řadu Nailmatic Kids letos rozšiřujeme o novinku - koupelovou řadu – tzv. bath balls (koupelové koule) a organická mýdla.
Vše 100 % bezpečné, 100 % legrace zaručena!

pink-elephant-boy-girl.jpg

Play & Go

Belgická společnost Play & Go nabízí stylové úložné vaky na hračky a podložky v jednom. Díky odolnému provedení a nespočtu designových variant vaky dokonale zapadnou do každého dětského pokojíčku. Jsou velmi praktické, stačí zatáhnout za zdrhovací tkaničku a je uklizeno. Toto úložné řešení usnadní život jak rodičům, tak dětem. Hračky na cestu k prarodičům nebo na prázdniny si děti s pomocí Play and Go dokáží zabalit i sami. Vybrat si lze ze dvou velikostí – mini na figurky, pastelky nebo jiné drobnosti nebo velikost classic na velké zásoby lega, dupla, stavebnic nebo panenek.