(Pod)zimní dekorové novinky v NILAstore

Tisková zpráva: (Pod)zimní dekorové novinky v NILAstore

11.10.2018

Ačkoli je zima dle kalendáře ještě daleko před námi, na sezónní dekorace a nezbytnosti do domácnosti není nikdy příliš brzy. Právě teď se tak těšíme z novinek i prověřených evergreenů našich oblíbených značek.

V rodině NILA vítáme anglickou klasiku, smaltované nádobí Falcon, švédský nadčasový porcelán Månses, dánské minimalisty z House Doctor, vázičky a sady sklenic z lahví od vína od francouzských Q de Bouteille a kalifornské voňavé skvosty značky P.F. Candle Co. Je z čeho vybírat, dárková a zařizovací sezóna může začít!

V galeriích níže naleznete výběr fotografií v tiskovém rozlišení přímo ke stažení, v případě dotazů či zájmu o spolupráci s námi prosím pište na kristyna.klimova@nila.cz.

handwoven_rugs.jpg

Nkuku

Začalo to ručně vyráběnými koženými deníky a bloky; dnes v nabídce britské značky najdete i krásné dekorace s rustikálním nádechem, stylový porcelán, pletené přehozy nebo masivní dřevěná prkénka do kuchyně. Její výroba sahá od Devonu až po Indii, kde si vybírá a školí ty nejšikovnější řemeslníky. Transparentní byznys a férové podmínky jsou samozřejmostí.

nila-coupleofprague-day1-95.jpg

Hübsch

Jednoduchost, styl a nevtíravý luxus. Dekorace dánské značky jsme si hned oblíbili! Nechte se i vy okouzlit kombinací konceptuálního designu, prvotřídní kvality a etického přístupu. Většina produktů pochází z Dálného východu, kde firma pracovníkům zajišťuje spravedlivé a bezpečné pracovní podmínky. Věří totiž, že spokojení zaměstnanci jsou klíčem ke spokojenosti zákazníka.

img_0220.jpg

Serax

Holandská designová značka s originálním nadčasovým sortimentem, který vzniká ve spolupráci s předními domácími i světovými designéry. Rozsáhlá sbírka zahrnuje inovativní a přitom funkční a uživatelsky dostupný design, který dodává každému interiéru jedinečný osobní styl.  Produkty do našeho sortimentu jsme vybírali podle Serax filosofie: „Pro krásnější domov a nezapomenutelné chvíle u jídelního stolu“.

6v5a7771.jpg

Pols Potten

Nizozemská značka Pols Potten již třicet let udává trend ve stylu ethnic chic. Své originální produkty vyrábí v mnoha zemích světa dle návrhů předních holandských designérů a ilustrátorů. Je oblíbená pro skvělou kvalitu a nezaměnitelný vtip.

Falcon

Joe Kleiner & synové vytvořili poblíž Birminghamu v Anglii originální značku smaltového nádobí. Jejich první model byl hrneček v dnes již ikonické modro bílé kombinaci. V současné době se vyrábí v několika barvách a designech, které jsou nadčasové, odolné a funkční.

37074607-origpic-78b891.jpg

Månses

Porcelánové nádobí z řady Ovanåker vyrábí švédská designérka Malin Eliasson Sahlin pod značkou Månses Design. Rustikální nádech, ručně malované kontrastní barevné okraje a odolnost pro každodenní užívání jsou hlavní atributy této kolekce, která si nás okamžitě získala. Do nabídky zároveň zařazujeme praktické prachovnice pro uchovávání bylinek či jiných potravin a stylovou karafu s ratanovým obalem.

hd_aw17_ds0501_pi_v2.jpg

House Doctor

House Doctor kombinuje skandinávský design s útulnou bohémskou atmosférou. Materiály, barvy i různé povrchy se snadno kombinují a vytváří ve vašem domově harmonickou náladu, která ladí se zbytkem vašeho interiéru. Osobitý styl této značky je nepřehlédnutelný, originální, přitom je snadné jej zasadit do jakéhokoliv prostoru.

stand_mo.jpg

Q de bouteilles

Značka Q de bouteilles dávám lahvím od vína druhý život. Místo vína je naplněna vzpomínkami na krásný večer, smíchem nebo silným rozhovorem. A vy tak můžete tvořit příběh váz, sklenic nebo svíček podle vlastní volby. Výrobky Q de bouteilles jsou originální, funkční a ekologické.

pf-candles-december-44.jpg

P. F. Candle Co.

Californský výrobce svíček se specializuje na ručně lité svíčky ze 100% sójového vosku. Zaujmou nejen širokým spektrem vůní, ale i designem. Jejich jantarově žluté sklenice připomínají lékárenské dózy a udělají radost nejen veganům!