Vítáme vůni jablek, vítr ze strnišť i polínka v krbu. Část I.

9. 10. 2019
nila-podzim-117.jpg

Je tu. Nejpestřejší roční období a s ním dýně, červené víno, zasněné přírodní scenérie a také svetry, kabáty i teplé boty. Za esencí podzimu jsme se vypravili do Pošumaví.

Všem zúčastněným fotografování na Javornické palírně a v jejím okolí moc děkujeme!

Druhou část fotoeditoriálu naleznete ZDE.

V hlavní roli: Baronka Obozněnko
Kreativní dozor a styling: Patricia Boho Madárová // Foto: Eliška Kubíková

nila-podzim-9.jpg

Nečekaný kreativní detail hned na úvod: pružné bambusové pánské (!) ponožky od Thought jako podkolenky k šatům. Mimochodem, v NILAstore jsou k dostání i klasické podkolenky. Romantické šaty od značky McVerdi a přes ně vlněný kardigan Nygårdsanna. K modelu ladí tmavě zelené kotníkové boty Miista.

nila-podzim-68.jpg
nila-podzim-76.jpg
nila-podzim-74.jpg

Jedna z lahůdek sezóny, splývavé celoroční šaty od nového NILA přírůstku, finské značky Marimekko. Hodí se k nim například pantofle na podpatku Miista nebo šňěrovací kotníkové boty od Bobbies, k nim potom dobře pasují silnější punčochy Thought. Kruhové náušnice jsou z kolekce People Tree.

nila-podzim-22.jpg
nila-podzim-27.jpg
nila-podzim-30.jpg
nila-podzim-49.jpg

Ze série "paní vedoucí koloniálu". Oversized manšestrové šaty Two Danes vrstvené s košilí Filippa K. Doplněno punčoškami Thought, šněrovacími botami Bobbies a náušnicemi Mirabelle.

nila-podzim-34.jpg
nila-podzim-40.jpg
nila-podzim-45.jpg
nila-podzim-48.jpg

Dánské hygge, švédské lagom nebo nejbližší  česká synonyma - útulno a pohoda. V sychravých dnech nejlépe v teplém svetru a s hrnkem šípkového čaje. Stačí usednout do křesla. Pohodlí zaručeno v legínách Filippa K, měkkém svetru od Maska, završeno chundelatými přezůvkami Baumont Organic.

nila-podzim-59.jpg
nila-podzim-60.jpg

Do větrného a chladného počasí můžete místo čepice nasadit i čelenku nebo turban od Looks by Luks. Hodí se k šatům (jako na první fotce z této řady) i ke kalhotovým modelům níže: svetr od japonské značky Batoner, kalhoty People Tree a kotníkové boty na podpatky Angulus

nila-podzim-52.jpg
nila-podzim-114.jpg
nila-podzim-115.jpg

Vítr ve vlasech. Vlaje v něm i šála Mapoésie. Teplo ovšem zaručeno díky vlněnému svetru značky Nygårdsanna a sukni People Tree

nila-podzim-146.jpg
nila-podzim-149.jpg
Chcete článek nasdílet?