Vítáme vůni jablek, vítr ze strnišť i polínka v krbu. Část II.

10. 10. 2019
nila-podzim-95.jpg

Je tu. Nejpestřejší roční období a s ním dýně, červené víno, zasněné přírodní scenérie a také svetry, kabáty i teplé boty. Za esencí podzimu jsme se vypravili do Pošumaví.

Všem zúčastněným fotografování na Javornické palírně a v jejím okolí moc děkujeme!

První část fotoeditoriálu naleznete ZDE.

V hlavní roli: Baronka Obozněnko
Kreativní dozor a styling: Patricia Boho Madárová // Foto: Eliška Kubíková

nila-podzim-90.jpg

Kalhoty s širokými nohavicemi jako jsou ty od Two Danes vypadají skvěle i s šaty. Vrstvili jsme rolák Lanius a šaty Armedangels. Model uzavírají kotníkové boty Angulus a kožená ledvinka od O My Bag.

nila-podzim-88.jpg

V této sérii hrají svou roli čelenky Looks by Luks. Šaty Armedangels tentokrát v jiné kombinaci, s výrazným svetrem Maska. Sluneční brýle od Mr. Boho.

nila-podzim-78.jpg
nila-podzim-87.jpg

Další vrstvená variace. Květované šaty Armedangels, hřejivý kardigan od značky Nygårdsanna, nákrčníky jsou z aktuální kolekce Les Racines du Ciel. Pletený koš Maison Bengal použijete třeba na ovoce, polínka nebo byliny.

nila-podzim-103.jpg
nila-podzim-94.jpg

Kostkované košilové šaty od Armedangels oblečené přes rolák Lanius a kalhoty Two Danes. Elegantní kožená ledvinka Lorena poslouží při procházce klidně jako pásek. 

nila-podzim-105.jpg
nila-podzim-110.jpg

Modrozelený svetr Maska v kombinaci s šálou francouzské Mapoésie. V pase připnutá ledvinka z nové kolekce značky Lorena.

nila-podzim-122.jpg

Variace na předchozí model: vlněné trio v podobě sukně Lanius, bundy McVerdi a vesty Two Danes nebo, ještě o fotografii níže, s hnědým svetrem Armedangels. Kotníkové kozačky jsou značky Angulus.

nila-podzim-11.jpg
nila-podzim-15.jpg

V luční sérii obdoba přechozího modelu, ovšem v nečekané kombinaci s pánskou (možná raději unisex) bundou Nudie Jeans a kloboukem od Yellow 108.

nila-podzim-143.jpg
nila-podzim-132.jpg
nila-podzim-134.jpg
nila-podzim-139.jpg

Zlatá šedesátá. A tady na ně odkazuje kombinace kalhot Lanius, luxusního kašmírového svetru značky Batoner, bundy a šály Two Danes. Další doplňky tvoří Mr. Boho brýle, rukavice Filippa K a kotníkové boty Miista.

nila-podzim-156.jpg
nila-podzim-165.jpg
nila-podzim-160.jpg
Chcete článek nasdílet?